Érteni és beszélni akarod a mindennapi angolt legalább KÖZÉPFOKÚ szinten?

Nem akarsz felesleges szavakat, mondatokat tanulni?

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

NOÉMIANGOL ALAPCSOMAG

Mit tartalmaz ez a csomag?

NOÉMIANGOL EXTRA CSOMAG

Mit tartalmaz ez a csomag?

 • Összesen 300 leckéből álló online alaptanfolyamom EGY ÉVES hozzáférése.
 • Saját időbeosztásban haladhatsz a nap bármely időszakában.
 • Tanári segítséget kapsz, ha elakadnál.
 • Hozzáférésed ideje alatt akárhányszor végigmehetsz a leckéken, a feladatokon, akárhányszor meghallgathatod a hanganyagokat, videókat!

Értéke: 30.000 Ft
most azonban mindössze ennyiért a tiéd lehet:

16 990 ft

 • A Noémiangol Online Alapcsomag 16 990 ft HELYETT AJÁNDÉKKÉNT benne van a csomagban, ráadásul még KORLÁTLAN, ÉLETHOSSZIG TARTÓ hozzáférést is tettem neked mellé.
 • Exkluzív képkártyacsomagom a 60 leggyakoribb igével
 • Képkártyacsomagom letölthető hanganyaga
 • ANGOL-MAGYAR igazi szótár ingyenes postázással
 • Kétnyelvű olvasmány hanganyaggal (letölthető)
 • Sehol máshol nem kapható GYAKORLÓKÖNYVEM közel 100 extra feladattal a tanfolyam első 25 leckéjéhez (letölthető)
 • Nem kell semmilyen pontokat gyűjtened ahhoz, hogy extra feladatokat kapj, ha valamit szeretnél tovább gyakorolni.

Értéke: 115.000 Ft
most azonban mindössze ennyiért a tiéd lehet:

Egy összegben: 34.990 Ft
Három részletben: 3 x 12 990 Ft

0
VIDEÓ
0
hanganyag
0
feladat
0
tanuló

“Neked köszönhetem, hogy tegnap az izraeli TV adásában megértettem Netanyahu miniszterelnök nyilatkozatát és az izraeli Közép-Európa-szakértő kommentárjait is. Én, aki mindig utáltam az angolt és irtóztam a hallgatásától.
Neked köszönhetem, hogy megszerettem a hallás utáni szövegértést. Az önbizalmam is több lett.”

Szabó Eszter

MIÉRT A NOÉMIANGOL?

RUGALMASSÁG

Nem kell senkihez alkalmazkodnod, sem időben, sem haladásban.

SZABADSÁG

Bármikor, bármennyit tanulhatsz, nem vagy időhöz kötve.

JOBB MUNKAHELY

Akár itthon, akár külföldön keresel állást, angol tudás nélkül kevesebb esélyed van.

MOTIVÁLÓ

Tanfolyamomon folyamatosan tartom a kapcsolatot tanulóimmal, és ösztönzöm, bátorítom, hasznos tanácsokat adok, így bár önállóan tanulsz, mégsem vagy egyedül.

KAPCSOLATTARTÁS

Ma már alig van olyan ember, akinek ne lenne rokona, szerette külföldön. Angoltudással te magad tudsz beszélgetni vele, nem kell tolmács.

ÖNÁLLÓSÁG

Rossz érzés másokra hagyatkozni, ha nem érted, vagy nem beszéled az angolt. Angoltudással nyaralás alkalmával sem kell másokra hagyatkoznod, vagy kézzel-lábbal mutogatnod.

30 évvel ezelőtt kezdtem el nyelvet oktatni. Miért? Mert imádtam, és most is imádom tanítani az embereket.

A nyelvórák drágák voltak és most is azok, így tanulóim nem tudtak naponta hozzám jönni. Olyan dolgokat kezdtem kitalálni, amit otthon is el tudnak végezni.

Több száz hallás utáni feladatot adtam ki, mert erre az óra kevés volt.

Eljött a nap, amikor már szinte mindent kiadtam otthonra, én csak a “kikérdező, beszélgető” szerepet vettem magamra.

Egyre többen kezdtek nálam érdeklődni, nem-e tudnám elvállalni őket is. Nem ment, mivel nekem is csak 24 órám van egy napban. Ekkor jött az online oktatás gondolata, mégpedig úgy, hogy megalkotom saját tanfolyamom, ami totál más, mint a hagyományos online tanfolyamok világa.

Még most is naponta érkeznek üzenetek, e-mailek hozzám, ezzel a szöveggel: “TÖBB ÉVE TANULOK ANGOLUL, DE SZINTE SEMMIT NEM ÉRTEK, HA HOZZÁM BESZÉLNEK, ÉS A MEGSZÓLALÁS IS NEHEZEMRE ESIK, FÉLEK, BIZONYTALAN VAGYOK.”
Sok olyan tanuló jött hozzám, aki évek óta tanult angolul, de szinte a legelején kellett kezdenünk. Miért? Azért mert hiányoznak az alapok. Nálad is. Az “alapok” alatt ténylegesen az alapvető dolgokat értem. Az alapvető szavakat, az alapvető mondatalkotást, mindezeket SZÓBAN, HANGOSAN.

Hogyan szeretnél megérteni egy összefüggő szöveget, ha egy önálló kimondott szót sem értesz, vagy nem értesz egy egyszerű mondatot, ami elhangzik?

Ha mindig mindent olvasol, és csak az írással foglalkozol, írásbeli feladatokat végzel, akkor pont azt nem tanulod meg, amiből a nyelv nagy része áll: A HANGOKKAL.

Már tanulmányaid elején a FÜLEDDEL kellene tanulnod. Minden egyes szót meghallgatni, minden egyes mondatot meghallgatni, majd kimondani hangosan, napi szinten. Legyél teljesen kezdő vagy legyél az, aki már évek vagy évtizedek óta foglalkozik az angollal, de mégsem érti a hallás utáni szövegeket, EGYSZERŰ dolgokkal kell kezdened, és szép fokozatosan építkezned. Először csak a szavakat megérteni, majd egyszerű mondatokat, utána pedig jöhetnek az egyszerűbb szövegek, párbeszédek és csak azután a bonyolultabb szövegek.
Ha nyelvtanárhoz jársz, sajnos nem sok idő jut a beszédre, hacsak nem vagy milliomos.
Ha nyelviskolába jársz, nem sok idő jut Rád, még ha heti 30 órában tanulsz, akkor sem. Esetleg pár mondat begyakorlása, párbeszéd egy tanulóval, ilyesmi. Szerinted hány hallás utáni szöveget dolgoznak fel? Alig valamennyit. Nem akarlak lebeszélni a nyelvtanárodról, sem a nyelviskoládról, mindössze azt szeretném hangsúlyozni, hogy TÖBBET, SOKKAL többet kellene szóban és hallás után gyakorolnod.
Biztos, te is rájöttél arra, hogy olyan gyakorlatokra van szükséged, amelyek önálló tanulás mellett is megállják a helyüket, és “élesben” kipróbálva működni fognak.

Azt szeretném, ha neked is sikerülne elérned a célod: érteni és beszélni angolul.

Attól félsz, hogy ha belevágsz, “nem jön be”?

Lehetetlen! De tényleg! Ha mindent úgy csinálsz, ahogy le van írva, minden feladatot, gyakorlatot úgy és addig végzel el, ahogy kérem, akkor önálló tanulással akár egy év alatt elérheted azt a stabil angol tudást, amibe beletartozik a beszéd értése és maga a beszéd is.

Őszinte leszek: nem ígérem, hogy Shakespeare leszel, de olyan trükkökkel és tippekkel látlak el, amelyeket ha betartasz, elégedett leszel a haladásoddal. Ha több ezer tanuló elégedett volt vele, te is az leszel!

VISZONT: Ha sok írásbeli feladatra és kattingatós tesztre vágysz, akkor ne engem válassz, keresd a hagyományos online tanfolyamokat! Nálam a feladatok többsége hallás utáni értésből és beszédgyakorlatból áll. Nem hiszek abban, hogy 200-300 leckével felsőfokig lehet jutni, épp ezért én ilyet nem ígérek.

Tanfolyamom 300 leckéje nulláról indul és a középfok kapujáig visz téged.

EZEKET KÉRDEZTÉTEK TŐLEM A TANFOLYAMMAL KAPCSOLATBAN.

A tanfolyam leckéit úgy állítottam össze, hogy stabil alapokon állj, és akár egyedül is tudd fejleszteni angoltudásod. A középhaladó szint kapujába tudsz eljutni a 150 leckével, és a 300 leckés tanfolyammal középhaladó szintre juthatsz. A mindennapi élet témáiban el kell tudnod igazodni. A módszerem a “valódi” nyelvtanulást veszi alapul, mely szerint hallanod kell a dolgokat, mielőtt meg tudnál szólalni, így a természetes nyelvtanulás folyamata zajlik, ha minden utasításom betartasz. Ez utóbbi a legfontosabb, mert te vagy az a tényező, amit nem tudok innen befolyásolni. A napi szintű gyakorlás elengedhetetlen. Akik így tanulták, elérték a kívánt eredményt. Ide kattintva tudod a teljes tartalmat megtekinteni.
Nem, a leckéket nem emailben kapod, hanem jelszóval fogsz hozzáférni a tanfolyami leckékhez. Annyi leckét tanulsz meg egyszerre, amennyit csak akarsz, napi 24 órában használhatod a tanfolyami leckéket, és mivel élethosszig tartó hozzáférésed lesz, többször érdemes végigmenni rajtuk.
Noémiangol Online Tanfolyamom nem nyelvvizsga előkészítő. 20 évig készítettem fel tanulókat nyelvvizsgára, és tudásszinttől függően, de azért kell intenzív tanulással jó pár hónap felkészülni a nyelvvizsgára. Leckéim a mindennapi élet témáit is taglalja, és rengeteg hallás utáni gyakorlat van.

Az írásbeli angolra viszont én nem helyezek hangsúlyt, ezért ha ezt is szeretnéd, akkor erre keresned kell külön erre felkészítő tanárt vagy tanfolyamot.

De több tanulóm is jelezte, hogy tanfolyamommal sikeres nyelvvizsgát tett, így egyértelműen IGEN  a válaszom a kérdésedre.

Nos, pont Neked készült a tanfolyamom. Teljesen az alapokról indulunk. Ennél kezdőbb tanfolyamot sehol nem találsz ma a piacon. Évek óta ezzel foglalkozom, és elmondhatom, hogy a Kezdő és Újrakezdő angol tanulókra specializálódtam.
Ez a tanfolyam kifejezetten online használatra készült, így nem letölthető.
Igyekeztem úgy összeállítani a leckéket, hogy egyedül is tudd használni, de természetesen előfordulhat elakadás. Folyamatos kapcsolatban vagyok a tanulókkal, így kérhetsz segítséget. Bármikor írhatsz emailt, vagy hozzászólhatsz a leckékhez, sőt érdeklődni szoktam, hogy haladsz. Feltétlenül jelezd, ha elakadtál, segítek.
Ha a beszéddel és a beszédértéssel elégedett vagy, akkor nem neked szól a tanfolyamom, hiszen akkor sem kezdő, sem újrakezdő nem vagy.

Ha régóta tanulsz, de nem vagy elégedett a beszéddel és a beszédértéssel, de ha olvasod, jól megy, akkor indulj neki, mert tanfolyamom feladatai között kevés írásbelit találsz, főleg a hallásra és beszédre koncentrálunk.

Ha bizonytalan vagy a fizetést illetően, ne vágj bele inkább. Nekem az a fontos, hogy végigvigyelek a tanfolyamon és sikered is legyen. Ha nem jelentkezel, és nem fizeted ki tartozásod, akkor leckéidhez a hozzáférés inaktiválódik, megszűnik a korlátlan hozzáférési lehetőség, és a hozzáférési díj beérkezésekor és 1000 ft adminisztrációs díj megfizetésekor tudjuk újra aktiválni leckéid. Ha esetlegesen ajándékok is járnak rendelésedhez, akkor azoktól is elesel.

PÁR TANULÓI VÉLEMÉNY A TÖBB EZER KÖZÜL

“Szia Noémi! Már rég volt, mikor írtam neked utoljára. Mikor megrendeltem nálad az angol nyelvleckéket, nem gondoltam volna, mekkora hasznát veszem majd a jövőben! Mar 5 éve kint dolgozom Írorszagban, ami egy kicsiket eltér a hagyományos angoltól,de köszönhető a leckéidnek, sokat haladtam az angol nyelvtudásban. Most úgy érzem, újból átolvasom a leckéket, mert ugyan a megértéssel nincs baj, de a beszéd bizony gondot okoz! Ezúton szeretném megköszönni a segítséget, hogy lehetek valaki egy idegen világban.” Lacza Mikulas

“Nekem nincs nyelvérzékem. Nagyon nehezen ment a nyelvtanulás. Alig tudtam egyről a kettőre jutni. Aztán rátaláltam Noémi leckéire és hirtelen vége lett a korábbi szenvedésnek. A leckék szórakoztatóak és gyorsan megy a tanulás. Nagyon jó döntés volt előfizetni a leckéire, egy pillanatig sem bántam meg. Ajánlom mindenkinek aki szeretne gyorsan szórakozva tanulni! Noémi módszerével garantált a siker! ” Kecskés Erzsébet

“Én nagyon szívesen veszem, ha noszogatsz!!!! Én Angliában élek. Próbáltam nagyon sok tanfolyamot, de a Te módszereddel tudok a leghatékonyabban gyakorolni, tanulni. Nekem a beszédkészségemmel van problémám, mivel a mai napig problémát jelent angolul megszólalnom… mindig a korrekt megszólalásra törekszem, gondolom, emiatt megy nehezebben a beszéd. A szövegértéses feladatokat illetve a beszédkészség fejlesztő gyakorlatokat megtalálom a te leckéidben. Igyekszem mindig addig gyakorolni a feladatokat, amíg könnyedén nem megy. Köszönöm a lehetőséget. Szorgalmas diákod vagyok, annak ellenére, hogy nem vagyok már fiatal. KÖSZÖNÖM!!! Mikó Judit “

“Kedves Noémi. Véleményem szerint a te tanfolyamod a legjobb az online nyelvtanulásban találhatók között. Én mindenkinek ajánlom. Mivel UK-ban élek, ezert megvan a lehetőségem a mindennapi listening (hallgatás) gyakorlásra. A te tanfolyamod nagyban hozzájárult ahhoz, hogy könnyen ment a beilleszkedés az itteni nyelvi környezetbe és az életbe. Köszike: Eva”

“Nekem ebben a hónapban derült ki, hogy sikeres angol írásbeli nyelvvizsgát tettem. A középiskolában nem tanulhattam angolt, de az egyetemen nagy problémát jelentett, hogy nem ismerem, nem tudom használni ezt a nyelvet. Az első év után befizettem az online tanfolyamra, és nagyjából a közepéig jutottam. Nagyon jó alapot adott, olyan nyelvtudást, ismeretet, amire építhettem. Egy idő után újból elkezdtem az elejéről, ami nagyon hasznosnak bizonyult. A tanfolyam mellett sokat szótáraztam, mert a cikkolvasáshoz ez elengedhetetlen volt. Később az egyetemen beiratkoztam egy haladó angol csoportba, és heti egy órában tanultam a nyelvet. Nem lógtam ki a csoportból, még annak ellenére sem, hogy a többiek már középiskolában tanulták a nyelvet. Szeptemberben aztán a nyelvvizsga felkészítő kurzust is felvettem, ami szintén heti egy órát jelentett. Erre három hónapot jártam, és néhány könyv segítségével még két hónapot készültem a vizsgára. A vizsgám 76%-os lett, és ehhez nagyban hozzájárult, hogy olyan alapot kaptam, amire építhettem. Igaz, öt év alatt jutottam el a vizsgáig, de sikerült, és ez a lényeg. Teljesen a nulláról indultam, de öt év elegendő volt ahhoz, hogy letegyem a vizsgát.  Köszönöm Noémi! Üdvözlettel, Erdei Anna”

“Nagyon egyértelműek, példákkal alátámasztottak a nyelvtani magyarázatok. Lehetőség van az általam megoldott feladatok kijavítására, magyarázattal alátámasztva. A nyelvtanulásban nagyon sokat segít a hanganyag, a szavak helyes kiejtésének megtanulása. A rengeteg szöveghallgatás, magyar fordítással, videós párbeszédek , kikapcsolódásként angol nyelvű dalok, angol nyelvű viccek.

Tanulásra ösztönöz,– nem egy száraz tananyag – hozzám igazodik.

Mindenkinek csak ajánlani tudom. Üdvözlettel Elvira”

IRATKOZZ FEL EGY ÉVES HOZZÁFÉRÉSSEL VAGY KORLÁTLAN, ÉLETHOSSZIG TARTÓ HOZZÁFÉRÉSSEL 300 LECKÉS NOÉMIANGOL ONLINE ALAPTANFOLYAMOMRA!