TANULJ MEG ONLINE TANFOLYAMOM SEGÍTSÉGÉVEL EGY ÉV ALATT ANGOLUL HALADÓ SZINTEN!
Hogyan beszéld és értsd meg az angolt magabiztosan!
Avagy hogyan szerezz meg minden képességet ahhoz, hogy önállóan, magadtól is fejlődni tudjon az angol tudásod!

IRATKOZZ FEL MOST

       HA HALLÁS UTÁN IS ÉRTENI AKAROD AZ ANGOL NYELVET, ÉS BESZÉLNI IS SZERETNÉL!

Kevés időd van, és nincs alkalmad tanfolyamra, magántanárhoz járni, de szeretnéd érteni az angol beszédet, és szeretnél megszólalni, elboldogulni angolul, mert szükséged van rá a munkádban, vagy pont azért, hogy jobb munkád szerezz. Beszéd centrikus online angol tanfolyamom neked szól! Önálló tanulásra szerkesztettem, de a háttérben ott vagyok, ha szükséged van segítségre!

Ezt a tanfolyamot azoknak készítettem, akik elfoglaltak ahhoz, hogy nyelviskolába, nyelvórákra járjanak, és önállóan szeretnének angolul tanulni, vagy nincs más lehetőségük. Kezdő szinttől egészen haladó szintig jutunk, és ha a végére értél, készülhetsz akár nyelvvizsgára is.
Önállóan tanulsz, de mégsem vagy egyedül, hiszen 5000 másik tanulóval együtt haladsz, küldhetsz be házi feladatokat – de nem kötelező – , és kérhetsz tőlem segítséget is. GARANTÁLTAN válaszolok minden kérdésedre!

Nincs buta kérdés!

Nincs számonkérés, ha nem akarod: számos bónuszfeladat van a tanfolyamon, amit személyesen értékelek ki neked, de egyáltalán nem kötelező. Ha te csak az online javítóprogrammal akarsz haladni, azt is megteheted, semmit sem kényszerítek rád.

“A tíz éves kisfiammal használjuk az általad összeállított anyagot nyár óta. Jelenleg a 64. leckénél tartunk, napi egy leckét próbálok átvenni vele. A hallás utáni szövegértést nagyon szereti, és elég jól is megy neki. Nem vagyok nyelvtanár, de pedagógusként úgy látom, hogy az egyes leckék nagyon jól, szisztematikusan (remek gyakorlatokkal) vannak felépítve. Iskolákba be kellene vinni ezt a 300 leckét. Katona Péter 2020. november 24.

A tanfolyam örökös hozzáférése normál esetben 65 000 ft, de a levélben megadott határidőig neked most ez 36 000 ft,
és részletben is tudsz utalni. Az itt felsorolt ajándékokat akkor is megkapod, ha a részletben történő fizetést választod!

IRATKOZZ FEL MOST

       ÓRIÁS ANGOL GYAKORLÓKÖNYV SOROZATOM MINDKÉT KÖTETE – VALÓDI NYOMTATOTT KÖNYV!

Eddig két óriás gyakorlókönyvem jelent meg, amely a tanfolyam első 100 leckéjéhez (a kritikus pontok) nyújt extra segítséget, magyarázatot, feladatot – ingyenes postázással küldöm neked!

Ide kattintva elolvashatod a részleteket, és bele is kukkanthatsz a könyvekbe!

A kezdő szintek a legfontosabbak, ezért döntöttem úgy, hogy az alap mondatszerkesztéshez további gyakorlatokat készítek, mert sokan igényelték, hogy otthon, a polcról is le tudják venni, így sokkal egyszerűbb számukra, és így az írást is be tudják gyakorolni. Több száz mondaton keresztül tudod begyakorolni a mondatszerkesztést és a szókincset, hogy gondolkodnod se kelljen az alapmondatokon.

Ha ezeket érted, akkor a “nehezebb” mondatokkal sem lesz gondod.

két könyv értéke, ha külön rendelnéd: 19980ft, most AJÁNDÉK

       TÚLÉLŐCSOMAG PDF FORMÁTUMBAN – A LEGFONTOSABB SZAVAK ÉS KIFEJEZÉSEK, AMELYEKET AZONNAL TUDNOD KELL, HA TÚL AKARSZ ÉLNI ANGOL NYELVI KÖRNYEZETBEN!
75 + 2 pontban! Letölthető hanganyaggal!

Ezt a kis túlélőkészletet kifejezetten azoknak állítottam össze, akiknek a beszéd a legfontosabb, vagy akiknek minél hamarabb szükségük van a nyelvre, mert már holnap utaznak, és nem szeretnék magukat elveszettnek érezni.

A füzetkében leírt szavak, mondatok, kifejezések a legfontosabban az angol nyelvben, és ezeket tudnod kell!

eredeti ára: 3500 ft, most AJÁNDÉK

KÜLFÖLDRE NEM SZÁLLÍTJUK A KÖNYVEKET!

TEENDŐD

  1. Töltsd ki a megrendelőlapot,feltétlen jelöld be, hogy a banki utalást vagy paypal utalást választod.
  2. Ha mindent jól töltöttél ki, megjelenik egy köszönő felirat a megrendelőlap alatt, és azonnal megjelenik a visszaigazoló oldal, ahol megtalálod a számlaszámot is. Ha ez nem jelenik meg, akkor valami hiba történt a megrendelés során, és biztos nem jut el hozzám rendelésed.
  3. Menj az email-fiókodba, mert oda addigra már megérkezik a Díjbekérő is, le tudod tölteni, és azon is megtalálod a számlaszámot, a fizetési határidőt. Ha ezt nem kapod meg, akkor valószínűleg helytelen email-címet írtál, vagy a spam fiókba landolt levelem.
  4. Lehetőség van egyedi fizetési határidőre is, ez esetben töltsd ki a megrendelőt, majd írj nekem emailt, és új díjbekérőt állítok ki neked. A kért fizetési határidő a megrendeléstől számított maximum 14 nap lehet.
  5. Amint beérkezik megrendelésed, tanfolyami fiókod máris aktiválom.

FIZETÉSI HATÁRIDŐ: A fizetési határidő 5 nap. Lehetőség van egyedi fizetési határidőre is, ez esetben töltsd ki a megrendelőt, majd írj nekem emailt, és új díjbekérőt állítok ki neked. A kért fizetési határidő a megrendeléstől számított maximum 14 nap lehet.

A négy részlet azt jelenti, hogy 4 egymást követő hónapban kell kiegyenlítened a tanfolyam hozzáférési költségét, de a tanfolyamhoz már az első részlet befizetésekor hozzáférhetsz. Az ajándékokat a 4. részlet befizetése után kapod meg.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, amire nem kaptál választ, akkor írj nekem levelet a noemi@onlineangol.com címre, vagy jobbra lenn látsz egy üzenődobozt, abba is beírhatod kérdésed.