TANULJ MEG ONLINE TANFOLYAMOM SEGÍTSÉGÉVEL EGY ÉV ALATT ANGOLUL HALADÓ SZINTEN!
Hogyan beszéld és értsd meg az angolt magabiztosan!
Avagy hogyan szerezz meg minden képességet ahhoz, hogy önállóan, magadtól is fejlődni tudjon az angol tudásod!

       HA HALLÁS UTÁN IS ÉRTENI AKAROD AZ ANGOL NYELVET, ÉS BESZÉLNI IS SZERETNÉL!

Kevés időd van, és nincs alkalmad tanfolyamra, magántanárhoz járni, de szeretnéd érteni az angol beszédet, és szeretnél megszólalni, elboldogulni angolul, mert szükséged van rá a munkádban, vagy pont azért, hogy jobb munkád szerezz. Beszéd centrikus online angol tanfolyamom neked szól! Önálló tanulásra szerkesztettem, de a háttérben ott vagyok, ha szükséged van segítségre!

Ezt a tanfolyamot azoknak készítettem, akik elfoglaltak ahhoz, hogy nyelviskolába, nyelvórákra járjanak, és önállóan szeretnének angolul tanulni, vagy nincs más lehetőségük. Kezdő szinttől egészen haladó szintig jutunk, és ha a végére értél, készülhetsz akár nyelvvizsgára is.
Önállóan tanulsz, de mégsem vagy egyedül, hiszen 5000 másik tanulóval együtt haladsz, küldhetsz be házi feladatokat – de nem kötelező – , és kérhetsz tőlem segítséget is. GARANTÁLTAN válaszolok minden kérdésedre!

Nincs buta kérdés!

Nincs számonkérés, ha nem akarod: számos bónuszfeladat van a tanfolyamon, amit személyesen értékelek ki neked, de egyáltalán nem kötelező. Ha te csak az online javítóprogrammal akarsz haladni, azt is megteheted, semmit sem kényszerítek rád.

„A tíz éves kisfiammal használjuk az általad összeállított anyagot nyár óta. Jelenleg a 64. leckénél tartunk, napi egy leckét próbálok átvenni vele. A hallás utáni szövegértést nagyon szereti, és elég jól is megy neki. Nem vagyok nyelvtanár, de pedagógusként úgy látom, hogy az egyes leckék nagyon jól, szisztematikusan (remek gyakorlatokkal) vannak felépítve. Iskolákba be kellene vinni ezt a 300 leckét. Katona Péter 2020. november 24.

 

       TÚLÉLŐCSOMAG PDF FORMÁTUMBAN – A LEGFONTOSABB SZAVAK ÉS KIFEJEZÉSEK, AMELYEKET AZONNAL TUDNOD KELL, HA TÚL AKARSZ ÉLNI ANGOL NYELVI KÖRNYEZETBEN!
75 + 2 pontban! Letölthető hanganyaggal!

Ezt a kis túlélőkészletet kifejezetten azoknak állítottam össze, akiknek a beszéd a legfontosabb, vagy akiknek minél hamarabb szükségük van a nyelvre, mert már holnap utaznak, és nem szeretnék magukat elveszettnek érezni.

A füzetkében leírt szavak, mondatok, kifejezések a legfontosabban az angol nyelvben, és ezeket tudnod kell!

eredeti ára: 3500 ft, most AJÁNDÉK