Akár most kezded az angol nyelv tanulását, akár haladóbb vagy, esetleg már valamikor régen tanultál angolul, és most szeretnéd felfrissíteni az angol nyelvtudásod, itt megtalálod a neked való tanfolyami csomagot.

Online Angol Videós Hangos BEszédcentrikus Tanfolyamaim előnye, hogy bárhol és bármikor tanulhatsz, a saját tempódban. Nem kell másokhoz igazodnod, és ha esetleg te a lassú, kényelmes tanuló vagy, mások nem fognak sürgetni. A tanfolyami leckéket úgy állítottam össze, hogy egyedül, önállóan is tudj gyakorolni, és főleg a hallás utáni értésre fókuszálunk, hiszen az angol hangok több mint 90 százaléka különbözik a magyar hangoktól.

Ha megvan a célod és egy-két éven belül vagy hamarabb el akarod érni, akkor a Noémiangol Online Teljes tanfolyamra iratkozz be!

Ha speciális területeket akarsz tisztába tenni, vagy nem mered bevállalni a teljes tanfolyamot, akkor jó hírem van, mert egy-egy lecke önállóan is megvásárolható, és tanulható, és még tanárhoz sem kell járnod!

VÁLASZD KI AZT, AMELYIKRŐL RÉSZLETES INFORMÁCIÓT SZERETNÉL KAPNI,
ÉS KATTINTS RÁ!

A legjobb választás! Ha még sosem tanultál angolul, vagy újrakezdő vagy, és sürgősen szeretnéd érteni az angolt, és egészen haladó szintig meg sem akarsz állni, akkor ez való neked. Kattints ide és máris olvashatod a részleteket!

Ha apróbb lépésekben akarsz haladni, vagy ha kevesebb pénzed van, vagy le szeretnéd tölteni a tananyagot, akkor válaszd az önálló, egyesével is tanulható leckéket/minitanfolyamokat! 1500 ft/lecke
Online is tanulhatod, de le is töltheted! HAMAROSAN

Ha félsz belevágni egy több száz leckés tanfolyamba, vagy nem szeretnél zsákbamacskát venni, akkor kezdd el “kicsiben”. Iratkozz fel Ingyenes próbaleckéimre, és győződj meg magad, hogy Neked való vagy sem. A leckéhez a hozzáférési útvonalat emailben kapod meg, ezért kell feliratkoznod, de bármikor leiratkozhatsz, és összes adatod törlődik.

 

A feliratkozásod semmilyen fizetési kötelezettséggel nem jár, és leckéid sem vesznek el. Végigcsinálhatod akár százszor is!

GYAKORI KÉRDÉSEK

MIÉRT INGYENES A 25 LECKÉS PRÓBATANFOLYAM?

Magántanárként is adok próbaórát, hogy a jelentkező el tudja dönteni, megfelel-e neki módszerem, illetve én magam szimpatikus vagyok-e neki. Általában a nyelviskoláknál is vannak próbaórák, ahol szintén ez a cél.

Manapság egyre többen akarnak online tanulni, sokan csak azért, hogy felfrissítsék tudásukat, de egyre többen vannak azok, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudnak elmenni magántanárhoz, nyelviskolába, és önálló tanulási módot keresnek.

Nyelvet tanulni önállóan nem könnyű, mert a legtöbb tanfolyam többnyire teszteket írat veled, és ha van is hallgatható hanganyag, rád van bízva, hogyan tanulod, tehát igazi fejlődést nem ad.

Azért 25 leckében állapítottam meg a próbatanfolyamot, hogy lásd, milyen a módszerem.

A leckékből kiderül számodra, hogy itt olyan feladatok vannak, amelyek arra késztetnek, hogy aktivizáld is a tanultakat, ne csak teszteld magad. Hiszen Te beszélni akarsz angolul, és érteni is akarod az angol beszédet.

MIÉRT NULLÁRÓL INDUL A TANFOLYAM, NEM LEHETNE HALADÓBB LECKÉKET BETENNI?

A “haladó” a legtágabb fogalom. Sokan haladónak nevezik magukat, mert 10 éve kezdtek el angolul tanulgatni, de valójában se nem beszélik, se nem értik, vagy nagyon alacsony szinten.

Ha valaki “haladó”, és alapmondatokat sem ért azaz nem tud szóban megalkotni, akkor nem kezdhetünk olyan leckével, ami már folyamatos megértést kíván és haladóbb nyelvtani mondatszerkezeteket.

Ha tényleges haladó vagy, tehát például megvan a középfokú nyelvvizsgád és ténylegesen azon a szinten van minden készséged, akkor oldalam nem neked készítettem, rengeteg jobbnál jobb haladóknak szóló weboldal van.

Tanfolyamom azoknak készítettem, akik “hamis kezdők” (már valamikor tanultak, de homályos a tudásuk), teljesen kezdők (még tényleg sosem tanultak angolul), vagy újrakezdők (tanultak valaha, de fel kell frissíteni a tudásukat, és szeretnének fejlődni).