Óriás Gyakorlókönyv második kötet

Szeretnél stabilan angol mondatokat alkotni?

Nagyon sok tanulómnál tapasztalom, hogy szenvednek az angol mondatalkotással, ezért nem megy a beszéd.

Lehet, hogy ha olvasod az angol mondatot, akkor megérted, de ha neked kell mondatot alkotnod – akár írásban, akár szóban – , akkor már gondban vagy, mert nem tudod a szórendet, a szavakat, és időtlen időkig tart egy értelmes mondatot összeraknod.

De vajon helyes volt? Nálad is előfordul, hogy még percekkel a kimondott mondat után azon gondolkozol, hogy nem is úgy kellett volna leírnod, mondanod?

Ha azok közé tartozol, akik félnek megszólalni, és bár évek óta tanulsz angolul, de kukán hallgatsz, mert mi van, ha rosszul mondod, és nem értik meg a mondandód, akkor neked készült ez a gyakorlati tankönyv.

Ha most úgy is érzed, hogy „de hát a beszédet beszélve kell gyakorolni”, igazat adok neked. De ha nincs szókészleted, és nem tudod a szavakat értelmesen egymás mellé tenni, akkor nincs mit beszélni, nem igaz.

Kukkants bele a tankönyvembe, és vedd meg most!

Mindazoknak készítettem a könyvet, akik akadozás nélkül szeretnének angol mondatokat alkotni, bizonytalanok a mondatszerkesztésben, és ha kimondanak egy mondatot, akkor percekig képesek azon gondolkozni, hogy vajon ez így helyes volt?

A könyv azokat az alapvető elemeket tartalmazza, amelyeknek nem csak kezdő, de haladó mondatokban is ott a helyük, nélkülük értelmes mondatokat alkotni lehetetlen.

Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan megkaptam a Gyakorlókönyveket. Tényleg vastag, tényleg nagy, és tényleg sok benne a feladat, pont olyan, amilyenre számítottam. Gubán Kornélia

♥ Az első és a második kötet is A4-es formátumú, mert azt szeretném, ha kényelmesen tudnád beleírni a feladataid, tehát nem spóroltunk a mérettel!

Ha teljesen kezdő vagy, akkor is nekivághatsz, hiszen minden mondatot lefordítottunk neked, még a feladatoknál is, hogy biztosan tudd magad ellenőrizni.

♥ A mondatszerkesztést és a szabályokat képekkel illusztráltam, a jobb megértés végett.

♥ Mindkét kötetnél találsz megoldókulcsot a feladatoknál, hogy ellenőrizhesd magad!

Milyen nyelvi elemeket tartalmaz a könyv

Mivel tankönyvem nem tudod a kezedbe venni, belelapozni, megnézni, megfelel-e neked, ezért igen részletes leírást készítettem róla, és a tartalomjegyzéket is megnézheted, valamint bele is kukkanthatsz! Kattints a lenti gombra!

„Kedves Noémi! Többszörös újrakezdő vagyok, de most a löketet a könyved okozta. Alig vártam, hogy meg kapjam és rögtön bele is kezdtem. Nagyon tetszik az egész felépítése. Amilyen nagy hévvel kezdtem a feladatok megoldását, olyan nagy lett a felismerésem, hogy bizony van sok bepótolni valóm. Azt gondoltam az egyszerű feladatoknál, ó ez hamar megy, de rá kellett ébredjek, ez nem így van. Ezért nagy elszántsággal elkezdtem az online feladatokat az elsőtől és azokat is becsületesen végig hallgattam és megoldottam ami tényleg még könnyebb volt. Mivel fejben eldöntöttem, szeretném tovább fejleszteni az angol tudásomat, minden nap foglalkozom vele, ha nem veszek új leckét akkor visszamenőleg gyakorlok. Ahogy napról napra jobban sikerülnek a leckék, annál nagyobb a sikerélményem és NEM ADOM FEL! A saját akaratom mellett nagyon köszönöm NEKED a lehetőséget,hogy itt tanulhatok! KÉRI LAJOSNÉ”

KUKKANTS BELE!