Rendhagyó igék múlt ideje – GYAKORLÁS

Ha az alapokat tudod, mindent tudsz! Hiszen ezek adják a stabilitást, önbizalmat, ami felgyorsítja haladásod, hiszen az önbizalom szárnyakat ad. Sokaknak még most is hihetetlen, hogy ha az alapokban hiányosságok vannak, akkor elakadnak, és minden mást megjelölnek oknak.

Szerencsére több tanulóm megfogadja a tanácsom, és a tanfolyamom 100. leckénél megáll, és elkezdi újra átvenni az addigi tananyagot, és sosem bánják meg:

“Kedves Noémi! Bár a zárótesztem 89% lett, úgy éreztem nincs leülepedve a tudásom. Sok volt a bizonytalanság,gondolkodás,főleg az 50-75. leckék anyagában. Így közel másfél hónapja megálltam és újraindultam az első leckétől. Nagyon megérte, mert ugyan úgy éreztem,hogy becsülettel végigcsináltam elsőre is, de bizony voltak hiányosságok. Sokat javított az ismétlés az önbizalmamon, beszédkészségemen.Most mondhatom stabil tudással indulok tovább a 100. leckéig. Köszönettel: Némethné Csilla”

Teljes Online Angol Tanfolyami Programom A0 szintről B2 szintig visz, ahol több mint 3000 szót gyakorolhatsz be, és tanfolyamom elején a kezdők hallás utáni értését megkönnyítem. A program lépéseit úgy állítottam össze, hogy szépen végiglépdelj rajta, beszédkészséged fejleszd, megtanuld, hogyan kell “gondolkodásmentesen” tanulni, gyakorolni, képes legyél a mindennapi életben előforduló helyzetekben angolul feltalálni magad. Helyes mondatszerkesztés, beszédgyakorlatok, hallás utáni tanulás, hogy az angol kiejtést is megértsd.

“Amikor már gondolkozás nélkül megy amit eddig megtanultam, akkor az a tudás nagyon inspiráló a továbblépéshez. Két napja jöttem haza Angliából, ahol a családom által 2 hónapot töltöttem. Bátran megszólalok üzletekben, éttermekben. Sőt hazafelé a csomagommal volt egy kis probléma, és én mondtam a repülőtéri alkalmazottnak hogy biztosan a tabletem miatt jelzett be a rendszer. Megértette, válaszolt és szerencsére minden rendben volt. Ha hosszabb mondatot szeretnék mondani még végig kell gondolnom. Lassabban megy, de ki tudom magam fejezni és megértenek.” Kis Jánosné

Ha még bizalmatlan vagy, esetleg nem akarsz online tanfolyamon részt venni, akkor tekintsd meg tankönyveim.