Ha nehezen jegyzed meg rendhagyó igék alakjait, ha folyton elfelejted őket, akkor Neked készült ez a képkártya csomag!

Mindent bele tettem annak érdekében, hogy magabiztosan, helyes kiejtéssel tudd használni a leggyakoribb rendhagyó igéket, gondolkodás nélkül!

12 darab raktáron

Ezt a csomagot kifejezetten azoknak készítettem, akiknek küzdenek a rendhagyó igék tanulásával, hiszen ezeket az igéket és alakjaikat gondolkodás nélkül kell tudnod, a mindennapi beszéd részét képezik.

Ebbe a csomagba a 108 leggyakoribb igét tettem bele képekkel, hanganyaggal, szóbeli gyakorlással!

Ha nem tudod őket álmodból felkeltve, akkor egy csomó mindent nem fogsz tudni kifejezni, azaz nem fogod megérteni, ha neked mondják. Hiszen hiába érted meg, vagy tudod kimondani például az enni igét, ha a rendhagyó alakjait se írásban, se hallás után nem ismered fel, vagy gondolkoznod kell, amikor ki akarod mondani.

Igazi nyomtatott képkártyacsomagot kapsz, letölthető hanganyaggal a jó kiejtésért! De nézd meg a videót a részletekért!

  1. 108 képes szókártya (nyomtatott, színes)
  2. 6 különálló hanganyag a szavak gyakorlására (mp3 letölthető – nem CD-t kapsz, hanem a csomagodban lesz egy levél, benne az oldal címe, ahonnan egy kattintással letöltheted a hanganyagokat mobil eszközre, számítógépre)
  3. Letölthető pdf füzet tartozik az összes hanganyag írott változatával, tanulási segédlettel (ugyanazon az oldalon lesz letölthető, mint a hanganyagok), ha ezt még nem sikerült korábban letöltened.

KÜLFÖLDRE NEM POSTÁZUNK!

A csomagot banki utalással és paypal-os utalással tudod kifizetni! JELÖLD BE, MELYIKKEL SZERETNÉL, CSAK AKKOR ÉRVÉNYES A RENDELÉSED!

Bármilyen kérdésed van, írj nekem üzenetet, emailt (noemi(kukac)onlineangol.com), minden esetben válaszolok, de telefonon is elérsz bennünket a +36 70 617-7155 telefonszámon.