Számok 1-202018-08-28T18:34:45+00:00

Számok gyakorlása egytől húszig!

1. FELADAT

Az első feladatod egyszerű lesz. Elhangzik egy szám, amit be kell írnod az üres helyre. Számmal írd be, ne betűvel! A diát te irányítod, a szürke “képernyő” alatt van egy sáv, benne karikákkal, arra kattint! Az utolsó Dia az eredményed mutatja, és megcsinálhatod újra a feladatot, vagy megtekintheted a megoldást is.

2. FELADAT

Telefonszámokkal lehet igazán gyakorolni a számokat, hiszen angolul egyesével mondod el rendszerint. A brit angolban a nulla (oú), míg az amerikai angolban (zíróú) a nulla a telefonszámok esetében.

Nem hosszú telefonszámokat fogsz hallani, írd be őket a példa szerint.  Számmal írd be, ne betűvel! A diát te irányítod, a szürke “képernyő” alatt van egy sáv, benne karikákkal, arra kattint! Az utolsó Dia az eredményed mutatja, és megcsinálhatod újra a feladatot, vagy megtekintheted a megoldást is.

One Comment

  1. Tóth Zsuzsi 2018-07-08 at 17:24 - Reply

    SZIA ZSUZSI! ÜGYES VAGY, GRATULÁLOK:))
    JÓ HALADÁST: NOÉMI
    *******
    Nekem régen nehezen mentek a számok, de most újra gyakoroltam (a régi leckéket is átveszem) és 100 % lett mindkettő! Nagyon élveztem ezt a gyakorlást! Köszönöm, hogy ennyi újdonsággal segítesz mindig minket! Szép nyarat kívánok Neked! Zsuzsi

Hozzászólás