Ha te is azok közé tartozol, akik folyton elfelejtik az angol szavakat, a magolás nem működik, és hallás után nem érted meg őket, akkor szókártyacsomagjaim neked készültek!

Töltsd le a kártyacsomag bemutatóanyagait!

Ha neked is problémát okoz a beszéd, vagy a hallás utáni értés, esetleg mondatokat sem tudsz alkotni, akkor az mind-mind a szavakra vezethető vissza.

Szavak nélkül nem tudsz beszélni.

Szavak megértése nélkül nem érted a hallott szöveget.

A mondatok csakis szavakból állnak, semmi másból.

Ha neked is eleged van abból, hogy nem úgy fejlődik az angol tudásod, ahogy kellene, akkor neked készült 1500 szavas Alapszókincs Szókártyasorozatom, melynek újabb 5 csomagjára már le is csaphatsz! Így összesen már 600 szót tanulhatsz meg alaposan.

Hány angol szót kell tudnod, hogy folyékonyan beszélj?

Minél többet természetesen, de fontos tudnod, melyek azok a szavak, amelyek a leggyakrabban előfordulnak a mindennapi beszédben.

Az, hogy ki mire akarja használni az angol nyelvet, nagyon változó, de a tanulóim többsége elsősorban a mindennapi beszéd megértésére és használatára szeretné. Másodlagos célok természetesen a filmnézés vagy specializált szakterületre való alkalmazás. De még ezeknél sem kerülheted ki a leggyakrabban használt szavakat. Ezért amikor valaki úgy jön hozzám, hogy ő csak szaknyelvet akar tanulni, akkor sosem ezzel indítunk, hanem az alapnyelvtudással, és közben lehet csepegtetni a szakszavakat. De az alapszókincsre égető szükséged van.

Nem elég a szavakat önállóan magolgatni, attól még nem fogod megérteni, ha hallod, és mivel a szavak nem önállóan jelennek meg az angol nyelvben sem, hanem mondatok formájában, ezért fontos, hogy amikor tanulsz, akkor hallgasd is a szavakat, és ne csak önállóan, hanem angol mondatok formájában is.

Állítom, hogy ha nem haladsz egyről a kettőre az angollal, nem beszélsz, nem érted a beszélt nyelvet, a kiejtés egy rejtély számodra, vagy úgy gondolod, passzív tudásod van, akkor nálad is ez a bibi: nincs stabil AKTÍV szókincsed!

Ha úgy érzed, tanulgatod a szavakat, de valahogy mégsem “jönnek elő”, amikor értened vagy beszélned kellene, akkor – sajnálom, hogy ezt kell mondanom – nem megfelelően tanulod az angol szavakat: magolsz, azaz értelmetlenül memorizálgatod a szavakat.

Ha neked is a beszéd és a beszéd értése a fő problémád, akkor maradj velem, mert a hangsúly nem változott. A fő hangsúly még mindig a beszéden és a beszédértésen van.

→ Hiába adok neked beszéltetős feladatokat, tippeket, trükköket, módszereket, ha nincs szókincsed.

→ Hiába adok hallás után értés feladatokat, ha nincs szókincsed, nem fogod megérteni.

A legtöbb angolul tanuló még mindig magol és fölösleges szavakat tanul meg, és a fő problémája, hogy passzív szókincse van!

Szókártyacsomagjaimmal szeretném neked megtanítani azt is, hogyan aktivizáld mindezt.

Borzasztóan bosszant a mai oktatási rendszer, ahol sajnos az a kivétel, ha angol középfokú szintre eljut a tanuló mondjuk a középiskola végére.

Az angol nyelv tanulása legyen játék!

Hiszen ha anyanyelved elsajátítottad, miért ne menne az angol? Tudom, nehezebb itthon tanulni, amikor leköt a munkád, a családod, és nem angolul beszélnek körülötted. Akkor találjunk ki más módot, amivel itthon is tudsz angolul tanulni!

 PONTOSAN MI IS EZ A KÁRTYACSOMAG ÉS HOGYAN SEGÍT

Először is szeretném leszögezni, EZ NEM CSODAESZKÖZ. Mint ahogy egyetlen kártyacsomag sem a piacon. Sok kártyacsomag van, sokféle áron. Attól, hogy megveszed, nem fogsz folyékonyan beszélni, és nem leszel egycsapásra, 5 nap alatt, anyanyelvi szinten beszélő valaki. Ha az enyémet veszed meg, akkor sem.

Ez egy segédeszköz megfelelő módszertannal kiegészítve, amit bárhol, bármikor használhatsz, és felgyorsíthatja a fejlődésed, magabiztosságot adhat, és nem utolsósorban, olyan módon tanulhatod a szavakat, ami nem unalmas.

Ebben különbözik:

♥ A Cambridge KET nyelvvizsga által megállapított 1500 szóra épül. Ez a nyelvvizsga azt méri, hogy a mindennapi, alapvető élethelyzetekben el tudsz-e boldogulni. Ha nincs megfelelő szókészleted, akkor tuti nem fog menni. Ezért ők összeállítottak egy szólistát, sok-sok éves tapasztalattal, és a leggyakoribb 1500 szót sorolják fel benne. Időnként persze, ahogy az élet változik, ez a lista is változik, de csak kis mértékben. Ez alapján készítettem el ezt a szótanulási csomagjaim, amivel szó szerint ÉLETBEN TARTHATOD  szókincsed.

1500 szavas Szóturbósító kártyasorozatom összesen 25 csomagból áll. Minden csomagban 60 darab szókártya van!

Ezen az oldalon a Szóturbósító kártyasorozatom második, 5 darabból álló, csomagját (300 kártya összesen) rendelheted meg HANGANYAGGAL ÉS SZÓTÁRRAL.

 

 • Minden egyes kártyán megtalálod az angol szót, a butított kiejtést és egy angol mondatot!

 • Kezdőkre is gondoltam, így minden szónál a butított kiejtési jeleket találod meg, de a szótárfüzet a hivatalos jeleket is tartalmazza.

 • Minden szókártyacsomaghoz két hanganyag is tartozik!
  1. szavak kiejtése brit és amerikai kiejtéssel, és persze magyarul is.
  2. egy-egy mondat minden szóval angolul, és magyar fordítással.

 • Minden kártyához külön-külön letölthető szótárt kapsz, ahol egyéb hasznos megjegyzést is találsz a szavakhoz, hogy segítse a megértésed, valamint elmondja, hogyan is használd a kártyákat, ötleteket ad a tanulásra, valamint a hanganyagon elhangzott példamondatokat is láthatod leírva.

 • A kártyákat kártyaminőségű papírra nyomtattuk, hogy sokáig tudd forgatni.

MI VAN A CSOMAGBAN PONTOSAN?

1) 5 darab szókártyacsomag (2. sorozat), minden egyes kártyacsomagban 60 darab szó, és 60 darab mondat, tehát összesen 300 szó, és 600 mondat, melyeket újra és újra elővehetsz internet hozzáférés nélkül, egyszeri költséggel, kártyaminőségű papírra nyomtatva.

2: Minden egyes kártyacsomaghoz külön hanganyag, hogy a szavakat meg tudd hallgatni, két kiejtéssel felvéve (brit, amerikai), valamint a magyar megfelelőjét is hallhatod minden egyes szónál. A hanganyagot le tudod tölteni a gépedre, telefonodra, mert digitális hozzáférést biztosítok.

3: Minden egyes kártyacsomaghoz külön hanganyag, ahol a szavakhoz tartozó példamondatokat is meg tudod hallgatni. Az angol mondatok mellett hallhatod a magyar mondatokat is, és bárhol gyakorolhatsz, vagy csak egyszerűen beteszed a kocsiba, és hallgatod! A hanganyagot le tudod tölteni a gépedre, telefonodra, mert digitális hozzáférést biztosítok.

4: Minden egyes kártyacsomaghoz külön szótárfüzetet biztosítok, letölthető formátumban, ahol nem csak az angol és magyar szó látható, de a hivatalos és a butított kiejtést is megjelenítettem. A hanganyagon hallható mondatokat írásban is láthatod, mind magyarul, mind angolul.

5: Különleges tanulmányom arról, hogyan is kell a szavakat tanulnod ahhoz, hogy meg is maradjon! Letölthető pdf tartalom!  Segíteni fog neked abban, hogy hatékonyan tanuld az angol szavakat, így passzív helyett aktív szókincsed legyen.

 1. Töltsd ki a megrendelőlapot, majd küldd el!
 2. KÜLFÖLDRE IS POSTÁZUNK, de külföldre a postázási költség drágább, extra költséggel jár sajnos, ezt vedd figyelembe kérlek!
 3. Ha paypal fizetnél, akkor azonnal a paypal számládhoz visz, ez a leggyorsabb, hiszen azonnal csomagolunk, postázunk.
 4. Ha mindent jól töltöttél ki, megjelenik egy köszönő oldal. Ezen az oldalon is leírtam a számlaszámot, akár utalhatsz az interneten, mégpedig úgy, hogy bemész a bankod oldalára és a megadott számlaszámra elutalod a csomag összegét, vagy ha nincs számlaszámod, vagy nem szeretsz interneten utalni, akkor be tudsz menni bármelyik bankba, megadod a számlaszámot és kész. A közlemény rovatba írd be kérlek a neved, amin rendeltél, és/vagy a Díjbekérőn lévő számot (a nyomtatványon jobbra fenn), mert csak így tudlak azonosítani.
 5. Röviddel, hogy kitöltötted, már megy is az emailfiókodba a Díjbekérő számla. Nem kötelező megvárnod, ez csak egy hivatalos forma, enélkül is utalhatsz, csak a neved és emailcímed legyen a közlemény részben.
 6. A csomagod a Posta fogja kiszállítani, ajánlott küldeményként, tehát kérlek, várd a postást, vagy keresd a csomagod. Ha egy héten belül nem kapod meg, reklamálj nálam azonnal, hogy még mielőtt visszaküldi a posta a csomagod hozzám, tudjunk intézkedni!
 7. A csomag digitális tartalmához a hozzáférési útmutatót a csomagodban található levél közli részletesen.

FIZETÉSI HATÁRIDŐ: A fizetési határidő 5 nap.

Ha valamire nem kaptál választ, további kérdéseid vannak, akkor írj nekem e-mailt a noemi(kukac)onlineangol.com címre és 24 órán belül válaszolok Neked, vagy jobbra lenn látsz egy üzenődobozt, ha online vagyok, akkor azonnal válaszolok, ha offline, akkor 24 órán belül megy a válasz.

GYAKORI KÉRDÉSEK

A Cambridge-i egyetem által meghatározott leggyakoribb és legfontosabb 1500 szó alapján készítem kártyacsomagjaimat. Ez a csomag sorban a második, azaz 300 darab kártyát tartalmaz. A tájékoztató oldal tetején találsz egy videót, amelyben pontosan láthatod, hogy is néz ki maga a kártya. A videó alatt pedig letöltheted a pdf dokumentumot, amely tartalmazza a kártyán szereplő szavakat, és röviden leírom, hogyan tanulj a kártyák segítségével. Találsz még mintahanganyagot is, ahol meghallgathatsz pár szót és pár mondatot.

Az oldal tetején található TUDÁSANYAGOK menüpontra kattintva láthatod a jelenleg kapható Szóturbócsomagokat. Ott tudod megrendelni őket.

Természetesen. Amikor a rendelésed leadod, egy hivatalos díjbekérő állítódik ki automatikusan. Amint beérkezik utalásod, máris kiállítjuk a számlád ez alapján a díjbekérő alapján, és emailben megy el hozzád, ez teljesen hivatalos.

Mielőtt megrendeled, érdemes a mintahanganyagot meghallgatnod, és az oldal tetején, a videó alatt találsz egy piros gombot, ahol letöltheted a szavak listáját is, így nem veszel zsákbamacskát. Ezt pont azért készítettem, hogy tudd, mit is rendelsz meg. De ha mégis úgy döntesz, neked ez nem jön be, akkor a vásárlástól számított 14 napon belül küldd vissza sértetlen állapotban a csomagot, és visszautaljuk a pénzed.

Igen. Ezért az összegért két hanganyagot kapsz minden egyes kártyához, azaz összesen 10 hanganyagot, amelyet majd az oldalamról tudsz letölteni a gépedre. A csomagodba mellékelek egy levelet, amelyben találsz egy linket, és egy jelszót. A linket be kell írnod a böngésződbe, ami egy jelszóval védett oldal. A jelszót kell beírnod, és máris le tudod tölteni a hanganyagokat és a szótárfüzeteket is.