Fontosnak tartom, hogy élvezettel tanuld az angol nyelvet. Ha tetszik, ha élvezed, ha örömmel tölt el, akkor igenis meg fogsz tanulni angolul olyan szinten, ahogy szeretnéd.

Magántanulóimnál is látom, hogyha én bele is teszek apait anyait, az nem elég, a tanulónak is ott kell lennie, akarnia kell, és azt csinálnia, amit tanácsolok.

Ez persze fordítva is igaz.

Egy csapat vagyunk.

Önállóan végezhető Folyékony Angol tanfolyamomon is ott vagyok.

Önállóan végzed, majd jön a tanári segítség, azaz az AKTIVIZÁLJ modul. Nem kötelező, de így biztos garantálni tudom, hogy folyékony lesz a beszéded.

Natália is azon tanulók egyike, aki már többször megtapasztalta az örökös újrakezdő érzést, de nálam végre sínre került.

Ha te is örökös újrakezdő vagy, és már eleged van, gyere, fogom a kezed, és végigvezetlek a célig.

Hogy meddig tart? Én a haladás irányát mutatom, de a sebességet te irányítod, rajtad áll, hogy három hónap vagy három év!

“Kedves Noémi! Nagyon tetszenek a leckék, egyszerűen élvezet tanulni. Ez az első tanfolyam, ami felkeltette a fegyelmemet és a kíváncsiságomat, és szépen, lassan haladok. Eddig bármilyen anyagot is tanultam, mindig volt egy utolsó megálló, ahonnan visszafordultam, többször ismételtem és valahogy nem jutottam előre…
Nagyon szépen köszönöm a munkádat. Remélem, sok embernek tetszik ugyanúgy, mint nekem.” Koval Natália

2024. május 16.