Sokan írjátok nekem, hogy “csak” turistáskodásra használnátok évente egyszer kétszer az angol nyelvet, és csak alapszintet szeretnétek elérni.

 A turista angol nem egy szint.

Bizonyos helyzetekben, ha alig kell megszólalnod, étteremben kell rendelned, vagy alapvető személyes adataid kell elmondani, akkor elegendő a minimum szint (A1), de érdemes legalább A2 szintre eljutnod, és ezt stabilizálni, hogy folyékony legyen.

Tanfolyamommal ez a szint elsajátítható, gördíts lejjebb és jelentkezz, bárhol, bármikor tanulhatsz!

Ezt a sikert egy szállodás leckéhez írta egy kedves tanulóm:
“Kérlek Noémi, semmit se változtass a tanfolyamon, mert nagyon “életszagú”, ha lehet ilyet mondani:) Nagyon hasznosnak találtam ezt a leckét is, mivel a beszédkészséget fejleszti, és a mindennapi életben lehet használni.Sok ilyet szeretnék. KÖSZÖNÖM” Mikó Judit

TURISTA ANGOL – AT THE AIRPORT – A2 szint

A reptéri téma nagyon átfogó, ahogy korábban már volt a reptéri bemondó, most a poggyászod felvételében kapsz segítséget!

EZ EGY ÖNÁLLÓAN VÉGEZHETŐ PROGRAM! Teljes Online Angol Tanfolyami Programom A0 szintről B2 szintre visz, ahol több mint 3000 szót gyakorolhatsz be. A program lépéseit úgy állítottam össze, hogy szépen végiglépdelj rajta, és elérd a haladó szintet, és a mindennapi élet használható elemeit illesztettem be. Helyes mondatszerkesztés, beszédgyakorlatok, hallás utáni tanulás, hogy az angol kiejtést is megértsd.