HA MOST JELENTKEZEL ONLINE ANGOL ALAPTANFOLYAMOMRA, AKKOR AJÁNDÉKBA KAPSZ EGY ÓRIÁS (IGAZI) GYAKORLÓKÖNYVET.

SIESS, MERT MÁR CSAK 9 DARAB VÁR GAZDÁRA!

JELENTKEZZ MOST A TANFOLYAMRA

Extra hanganyag szorgalmasoknak

A mai extra lecke is egy összefüggő hanganyag, B1 szintű, nem teljesen kezdőknek szólnak. Ez nem azt jelenti, hogy ne hallgasd meg, hiszen bármilyen angol szöveg hallgatása segít, még ha csak annyiban is, hogy szokod az angol nyelv ritmusát, kiejtését.

Semmi gond, ha még nem tartasz itt, csatlakozz online angol tanfolyamomhoz, ahol úgy állítottam össze a programot, hogy önállóan is tudj haladni, de tanári segítséget is kaphatsz, ha elakadsz!

/10
167

Listen to the text and find the best answer!

Which instrument can he play?

At the moment he is writing a new biography.

How many children has he got?

Jamie was unemployed for three years.

How often was Jamie’s Kitchen on TV?

How much did the British government agree to spend on school meals?

How long did he work in the river cafe?

He made his first TV series in ......... .

How old was he when he got married?

He travels around London ....... .

Your score is

JELENTKEZZ MOST A TANFOLYAMRA

HA MOST FELIRATKOZOL ONLINE ANGOL ALAPTANFOLYAMOMRA, A BAL OLDALON LÁTHATÓ KÖNYVSOROZATOM EGY PÉLDÁNYA A TIÉD, INGYENES POSTÁZÁSSAL!

A könyvek tájékoztató oldalát meg tudod nézni, akár bele is tudsz kukkantani!

KUKKANTS BELE
KATTINTS IDE, ÉS SZEREZD BE A SAJÁT PÉLDÁNYOD!

KUKKANTS BELE A KÖNYVEIMBE!

“Megnéztem a szójegyzéket, a 300 szóból 3-4 szó van, amiben bizonytalan vagyok, de szövegkörnyezetben ezeket is értem. Úgy értékelem az angol “tudásomat”, hogy a 2. könyv anyagához képest – olvasási, írási, mondatszerkesztési, nyelvtani szempontból magasabb szinten vagyok, viszont beszédértés és beszédkészség szempontból nagy hátránnyal küzdök.
Néhány gyakorlatot meghallgattam, azt tapasztaltam, hogy a lassú szöveget kivétel nélkül megértettem, a normál szöveget szinte mindig többszöri meghallgatás után értettem meg, de csak a lassú szöveg meghallgatása után.
Teljesen egyetértek azzal, amit a 2. könyv bevezetőjében írtál, hogy kinek javaslod a könyvet. Nekem ez telitalálat. Azért is jó nekem ez a hangoskönyv “szint”, mert nem kell a mondatszerkesztésre, a nyelvtanra, vagy a szavakra (esetleg ismeretlen szó miatt nem értek valamit) figyelnem, mert ezeket már tudom, hanem CSAK EGY dologra kell koncentrálnom, a beszédértésre. Ez kihívás lesz, de nem nyögvenyelős. Nagyobb az esély a sikerélményre így, hogy a figyelmemet nem kell megosztanom.” Garab Kinga