HA MOST JELENTKEZEL ONLINE ANGOL ALAPTANFOLYAMOMRA, AKKOR AJÁNDÉKBA KAPSZ KÉT DARAB HANGOS (IGAZI) GYAKORLÓKÖNYVET.

SIESS, MERT MÁR CSAK 6 DARAB VÁR GAZDÁRA!

JELENTKEZZ MOST A TANFOLYAMRA

Extra hanganyag szorgalmasoknak

A mai extra lecke is egy összefüggő hanganyag, és bár könnyű, nem teljesen kezdőknek szólnak. Ez nem azt jelenti, hogy ne hallgasd meg, hiszen bármilyen angol szöveg hallgatása segít, még ha csak annyiban is, hogy szokod az angol nyelv ritmusát, kiejtését.
Az első lépés mindig az önálló mondatok stabil értése, ehhez készítettem el KÉT ANGOL HANGOS GYAKORLÓKÖNYVEM, feltétlen szerezd be, ha még nem tetted, mert azért készítettem, hogy segítsek!
Ha még az alapszókincsed sincs meg, és az önálló mondatok megértése is nehézséget okoz, akkor hiába hallgatsz szövegeket, nagyon lassú lesz a fejlődés!
Gyorsítsd fel magad!
/5
122

Döntsd el, hogy a kérdésre melyik válasz a megfelelő!

Mennyi idő volt még hátra Karácsonyig?

Mivel volt elfoglalva Mrs Smith, amikor a férje hazaért?

Mikor vásárolta Mrs Smith a képeslapokat?

Miért volt dühös Mrs Smith a férjére?

Ki felejtette el feladni a tavalyi képeslapokat?

Your score is

JELENTKEZZ MOST A TANFOLYAMRA

HA MOST FELIRATKOZOL ONLINE ANGOL ALAPTANFOLYAMOMRA, EZT A KÉT KÖNYVET HANGANYAGGAL EGYÜTT INGYEN KAPOD, INGYENES POSTÁZÁSSAL!

Mindkét könyvhöz készítettünk ízelítőt, kukkants bele bátran! Érdemes elolvasnod az előszót is! Minden könyv tartalmaz egy szótár részt is, ezt is letöltheted, láthatod, hogy mekkora szókinccsel dolgoztunk, tényleg kezdő szintű a két könyv, de így is közel 500 szavas szókincsük van.

A könyveket hanganyaggal együtt kapod meg, hiszen önállóan nem használható, a feladatokat direkt úgy állítottam össze, hogy fejlessze a hallás utáni értésed már alapfokon is.

KUKKANTS BELE
KATTINTS IDE, ÉS SZEREZD BE A SAJÁT PÉLDÁNYOD!

KUKKANTS BELE A KÖNYVEIMBE!

“Megnéztem a szójegyzéket, a 300 szóból 3-4 szó van, amiben bizonytalan vagyok, de szövegkörnyezetben ezeket is értem. Úgy értékelem az angol “tudásomat”, hogy a 2. könyv anyagához képest – olvasási, írási, mondatszerkesztési, nyelvtani szempontból magasabb szinten vagyok, viszont beszédértés és beszédkészség szempontból nagy hátránnyal küzdök.
Néhány gyakorlatot meghallgattam, azt tapasztaltam, hogy a lassú szöveget kivétel nélkül megértettem, a normál szöveget szinte mindig többszöri meghallgatás után értettem meg, de csak a lassú szöveg meghallgatása után.
Teljesen egyetértek azzal, amit a 2. könyv bevezetőjében írtál, hogy kinek javaslod a könyvet. Nekem ez telitalálat. Azért is jó nekem ez a hangoskönyv “szint”, mert nem kell a mondatszerkesztésre, a nyelvtanra, vagy a szavakra (esetleg ismeretlen szó miatt nem értek valamit) figyelnem, mert ezeket már tudom, hanem CSAK EGY dologra kell koncentrálnom, a beszédértésre. Ez kihívás lesz, de nem nyögvenyelős. Nagyobb az esély a sikerélményre így, hogy a figyelmemet nem kell megosztanom.” Garab Kinga