Extra gyakorlás – egy kis heti plusz

Ma két darab extra feladatot is hoztam a szorgalmasaknak:)

Az első videós hanganyag azoknak szól, akik a tanfolyamom második szintjén vannak már. A szöveg lassú, és a kép is segít Neked a megértésben.

A második feladatot haladóbb tanulóimnak hoztam, azaz ha már a negyedik szinten túl vagy, akkor a szöveg mondatszerkesztése nem lehet új számodra.

Persze, ez nem azt jelenti, hogy nem lehetnek benne új szavak, de ami a tempót illeti, ez is lassabb mint a valódi beszélt nyelv, és szépen artikulált, tehát tanulásra kiváló. Várom a visszajelzésed, hogy sikerült.

KEZDŐ HANGANYAG

/1
328
Nézd meg a videós hanganyagot, és válaszd ki, hány téves adat hangzik el a szobával kapcsolatban! Ha a zászlócskára kattintasz, akkor a szöveg írott változatát is megtalálod!

Your score is

HALADÓBB HANGANYAG

/6
196
Hallgasd meg ezt a rövid párbeszédet, majd oldd meg a feladatot!
Feltétlen kattints egy válaszra, mert addig nem enged tovább a következő kérdésre!
Ha a zászlócskára kattintasz, akkor a szöveg írott változatát is megtalálod!

What job is Chris going to do?

What job is Amy going to do?

What job is James going to do?

What job is Claire going to do?

What job is Tom going to do?

What job is Jane going to do?

Your score is

Könyveim tanfolyamom első (a legfontosabb) 100 leckéjéhez adnak extra segítséget és több mint 300 feladatot, mert több mint 30 éves tanári tapasztalatom szerint a tanulók többsége azért folyamatos újrakezdő, mert az alapok hiányosak, nincs mire építeni. Ha már nagyon zavar, hogy nem beszélsz még konyhanyelven sem, idegesít, ha leállítanak az utcán, és totál lefagysz, de turistaként is mindig másra kell hagyatkoznod, akkor csatlakozz és megkapod a SIKERUTAD: csak végig kell menni rajta!